Ik word audicien!

januari 23, 2011

In afwachting van een Journaal steeds vaker lastiggevallen door advertenties voor gehoorgestoorden. Doe een hoortest bij een audicien! Volgens mij een geheel nieuw beroep voor oudere werklozen die anders kansloos op de arbeidsmarkt zijn.
Ze moeten wel tegen rare piepjes kunnen.
Opticiens die ook over enorme reclamebudgetten beschikken, hebben al langer geleden zo’n duur klinkende titel verzonnen. Een opticien is een handelaar is brilletjes en andere design-dienstfietsen, niet te verwarren met een serieuze oogarts.
Zo’n audicien is een marktkoopman in gehoortoestellen, geen oorarts.
Ik overweeg om zelf even de mini-cursus audicien te doen. Daarna vestig ik me op het Binnenhof als specialist Oost-Indisch doof. Omzet gegarandeerd.

Peter Hooft
Redacteur Soeverein

Advertenties

One Response to “Ik word audicien!”

  1. G Ham Says:

    Na mijn speurtocht door hoorapparatenland (ik hoor steeds minder) ben ik er van overtuigd geraakt dat er in deze branche met woekerwinsten wordt gewerkt. Dat vraagt natuurlijk om bescherming! Hoe beschermen we onze winst??!! Naast de uitvinding van de term audicien stuit ik inmiddels ook op het audiciens keurmerk. En die oorarts?? die werkt daar vrolijk aan mee. Wel eerst even langs je verzekeraar, want die doet ook een duit in het zakje.
    Werd eerst mijn zicht verpest door de opticien met een bril welke weliswaar mijn zicht verbeterde maar mijn ogen luier maakten en dus brilafhankelijk, nu verder prutsen met een gehoor mirakel uit China van $ 7,50 nu in de aanbieding voor slechts € 2.750,00, maar raadpleeg eerst uw verzekering!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: