Een cadeautje! De verhalen van Mensje van Keulen

juni 9, 2011

Veertig jaar geleden debuteerde schrijfster Mensje van Keulen met haar eerste roman, Bleekers Zomer. Ik heb het boek indertijd ademloos uitgelezen en sindsdien ben ik fan. Intussen schreef Mensje een respectabel aantal romans en verhalen, stuk voor stuk juweeltjes. En eigenlijk vind ik het geen pas geven dat Uitgeverij Atlas nu zomaar een aantal van die verhalen weggeeft, gratis en voor niks. Maar misschien is het juist wel een mooie gelegenheid om met het bijzondere werk van Mensje van Keulen kennis te maken. De verhalen komen uit de bundel De Verhalen, die ter gelegenheid van dit jubileum half mei verscheen, en waarin ook verhalen zijn opgenomen die nog niet eerder in boekvorm verschenen zijn. Een collectors item dus.
Wie over een eBookreader beschikt kan de komende weken hier elke week zo’n fraai verhaal downloaden.Maar wie langdurig wil genieten koopt natuurlijk de complete bundel. Als eBook, voor €17,95. En als je al klant van eBook.nl bent krijg je ook nog €1,50 korting: klik hier.
De echte bibliofiel gaat natuurlijk voor de papieren versie -zoals gezegd, een collectors item- voor € 21,95 in de boekhandel te koop of te bestellen bij uitgeverij Atlas: klik hier.Renée Vonk
Medewerker Soeverein

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: